Medemaker worden.

Je kunt als gebruiker van de site mij helpen deze site te onderhouden en verder te ontwikkelen door:

feedback te geven;  geef in een mail aan wat je leuk vindt en wat je mist,  waar zou je bijvoorbeeld graag een les over willen zien op deze site ?

meer bekendheid te geven aan deze site:  tip je  (saxofoon)vrienden, vermeld het op je facebookpagina, maak een link op je eigen website als je die hebt.

per les die je waardevol vond een donatie te doen ; Als je een les hebt gebruikt doe dan een donatie om de site en de vrije toegang tot de lessen in stand te houden. Met je gift help je mij  tijd vrij te maken om de site uit te breiden met nieuwe leuke lessen. Je mag zelf de waarde van de gebruikte les achteraf bepalen. Wil je een richtprijs: In de USA kosten dergelijke lessen 10 dollar.

Een donatie kun je doen op het volgende IBAN nr  : NL53 ASNB 0707 1757 98 ten name van Trinus de Vries , Amsterdam.

Sponsor van deze site te worden; Ik stuur je dan naar keuze eens per maand/kwartaal/jaar een factuur met een nader over een te komen bedrag. Op de nog aan te maken sponsor pagina krijg je dan (als je daar prijs op stelt) naast het gebruikelijke plaatsen van je logo/link, de gelegenheid een persoonlijk statement te maken over waarom je deze website ondersteunt.